Epimedyumlu Macunun Faydaları

Epimedyumlu Macun

Epimedyumlu macunun adı son dönemlerde İnternet üzerinden sık araştırılan bitkisel macunlar arasında yer almaktadır. İsminin duyulması çok kısa bir sürede gerçekleşmiştir. Etkileri sosyal medyada olsun normal sosyal hayatta olsun hızla duyulmaya başlandı. Alternatif tıp yöntemleri ile gelişmeye başlamış olan bitkisel macunun etkilerini, kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara bakarak birçok insan araştırmıştır.

Sizler için hazırladığımız bu epimedyumlu macun yazısında nelerden bahsetmek istediğimize bir göz atalım;

  • Epimedyumlu macun nedir?
  • Etkileri nelerdir?
  • İçerisinde neler bulunur?
  • Nasıl kullanılır?
  • Etki süresi ne kadar?
  • Gibi çok fazla merak edilen soruların cevaplarını yazımızın hepsini okuyarak öğreneceksiniz.

Epimedyumlu Macun Nedir?

Peki, epimedyumlu macun nedir epimedyumlu macunun bu ismi almasının sebebi, epimedyum bitkisinden üretilmiş olmasıdır. Bu bilgiyi sizlere vermişken epimedyum bitkisi hakkında bilgi vermezsek olmaz. Halk arasında keşiş külahı olarak bilinir. Genellikle Asya’da yetişen bitki aslında her iklim koşulunda yetişebilmektedir.

Afrodizyak etkiye sahip olduğu için halk bu bitkiye azgın teke otu adını da vermiştir. Afrodizyak etkiye sahip olduğu için iktidarsızlık problemi yaşayan erkekler için kullanılabilir bir bitkisel macundur. Ereksiyon oranını yüksek ölçüde arttıran epimedyumlu macun doğal bir ilaç olduğu içinde tercih edilebilir bir yerde durmaktadır.

Epimedyumlu Macunun Etkileri Nelerdir?

Epimedyumlu macunun etkileri yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi afrodizyak etkiye sahip olduğu için erkeklerin cinsel ilişkide iktidarsızlık problemini ortadan kaldırmaktadır. Doğal bitkilerin karışımı sonucu yapıldığı için birçok erkek tarafından tercih edilmiştir. Ayrıca bazı çiftlerin doğurganlık ve dölleme problemlerinde de fayda göstermektedir. Bu macun dölleme yetilerini yükseltir bu yüzden bu gibi sorunlar yaşayan çiftlerde macunu etkili bir yol olarak tercih etmektedir.

Epimedyumlu Macunun İçerisinde Neler Bulunur?

İçerisinde epimedyum bitkisi, lepidyum bitkisi, süzme çiçek balı, dut pekmezi, keçiboynuzu pekmezi, ginseng ve keşiş külahı bulunur. Tüm bu bitki ve besinlerin özüyle yapılan bu macun aslında doğal bir besin takviyesidir.

Epimedyumlu Macun Nasıl Kullanılır?

Bu macunun ne nasıl ve ne kadar kullanılacağı çok önemlidir çünkü fazla ölçekte kullananlarda sebepsiz yere baş ağrısı ve yüksek tansiyon sorunlarına davetiye çıkarabilir. Peki, nasıl kullanılır? Cinsel ilişkiden yaklaşık 1 saat önce 1 çay kaşığı kullanmak yeterli olacaktır.

Epimedyumlu Macunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Çok merak edilen bir soru olsa da bu macunun etkisi kişiden kişiye değişmektedir. Lakin şunu söylemeliyiz ki uzun bir süredir iktidarsızlık yaşamış olan birinde bile etkisi uzun sürmektedir.